Jesse Livermore

Jesse Livermore, er selvom han døde over fyrre år siden, stadig kendt i dag som en af de mest farverige, flamboyant og respekterede marked spekulanter gennem tiderne. Kendt af sådanne skældsord som dreng stemplet, stor Bjørn, The Wall Street spekulerer og bomuld King, Livermore både gjort, og efterfølgende tabte fire multi-million dollar formuer i løbet af sin karriere som en spekulant, som strakte sig over tre årtier.
Den mand, der fik skylden for 1929 crash og for fældningen i hvert marked pause fra 1917 til 1940.
For den læser, der er fascineret, som jeg altid har været, med livet af Jesse Livermore, konge af spekulanter, jeg hele helhjertet anbefale at du læser gennem de mest efterspurgte efter og bedst sælgende bog nogensinde skrevet på aktiemarkedet,
“Reminiscences af en bestand operatør.”
Læs om livermores stigning fra Nej-hvor man kan få sit ry som den bedste spekulant i nogensinde. Læs hvordan han lavede og agonizingly mister hans multi-million dollar formuer, gang på gang.
Nogensinde tænkt på, hvor sådanne stock market visdom såsom:
“Bange for dine tab og lad din fortjeneste, køre”
“Det var aldrig min tankegang, der gjorde mig penge men mit sidder stramt”
“Markeder er aldrig forkert, udtalelser er”
Kom fra? Manden selv. Læse og gravere disse citater ind i dit sind, hvis du ønsker at overleve som en erhvervsdrivende!
Så stor en spekulant som Livermore var jeg tror den største uddannelse man kan tage fra denne bog er klar over, det er ligegyldigt hvor mange penge, du foretager i markederne er det at holde fat i det der er vigtigt. Livermore fattet aldrig helt denne del.
I mit sind, Darvas var lige så god som Livermore i at tjene penge, men langt vigtigere Darvas indså vigtigheden af at holde fast på disse gevinster i vanskelige markedsvilkår.
Et andet værk, der er tilgængelige er Livermore’s 1940 klassiker, “Hvordan at handle aktier”. Dette er hans arv til spekulant for alle tid, hvori han hedder sin filosofi om handel og fastsættes nogle grundregler. Regler han kæmpede for at følge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.