Nemme måder at få Home Equity lån: på nettet

Engang i dit liv, du kan have brug for nogle ekstra penge. Nogle mennesker får boliglån. Egenkapital er forskellen mellem, hvad du skylder på dit realkreditlån og markedsværdien af dit hjem. Du opbygger egenkapital, da forskellen vokser. Som du tilbagebetale pant Principal at sænke det beløb, du skylder, eller når dit hjem værdi stiger, du opbygger egenkapital. Du kan låne mod det ved at lave et boliglån eller etablere en kreditlinje. Begge har meget lavere renter end kreditkort og personlige lån. Den rente, du betaler på et boliglån eller en kreditlinje, er sædvanligvis fradragsberettiget.

Et boliglån giver dig et engangsbeløb af kontanter. Betingelserne er enkle. Du tilbagebetaler lånet over en bestemt periode til en fast rentesats. Betalings raten er fastsat på tidspunktet for lånet, og det aldrig ændres. Hvis værdien af lånet ikke er større end værdien af huset, kan du være i stand til at fratrække renten på lånet.

En konsolidering af gælden lån, en anden type af hjem egenkapital lån, kan du kombinere alle dine gæld i et lån. At skulle gøre blot én betaling om måneden, kan du bedre styre din gæld. Hvis du konsoliderer kreditkort regninger, skal du ikke bruge dem, når du har fået lånet. Skær dem op og ødelæg dem. Endnu bedre, kontakt de finansielle institutioner, der udstedte kortene og lukke regnskaberne. Ellers kan du blive fristet til at overforbrug, hvilket er, hvad fik dig i problemer i første omgang.

Et hjem egenkapital kreditlinje har nogle fordele i forhold til afdrag lån. Der er en bestemt mængde penge, du kan trække på, som du har brug for det i op til 10 år. Du betaler kun for det kreditbeløb, du bruger. Betalingerne er baseret på det beløb, du låner, og renten har en variabel rente. Som du tilbagebetale lånet, har du flere penge, du kan låne imod. Rentesatserne for kreditlinjer og betalingsbeløb kan justeres over tid.

I dag kan du ansøge om et hjem egenkapital lån eller kreditlinje online. Det mindste beløb, du kan låne er $5.000, selv om nogle online virksomheder har sat det minimum på $10.000. Størrelsen af dit lån er bestemt af forholdet mellem størrelsen af lånet til dit hjem værdi. Dette kaldes LTV-forholdet (lån til værdi). Lån på $100-500000 er ikke ualmindelige.

Du kan normalt kvalificere dig til et lån eller en kreditlinje, forudsat at du opfylder følgende kriterier. Du har opbygget en kredit historie, der involverer kreditkort, auto lån, eller et realkreditlån. Du betaler normalt dine regninger til tiden (nogle undtagelser kan være gældende). Du har ikke haft mere lån uten sikkerhet end to eller tre forsinkede betalinger indberettet til et kredit bureau inden for de sidste 7 år. Der har ikke været nogen konkurser eller domme mod dig med en udløbsdato på mindre end 5 år, før du ansøger om lånet. Du har ikke haft regninger indberettet til et inkassobureau inden for de sidste 10 år.

Online-processen er normalt meget enkel og tager lidt tid. Du vil blive stillet nogle grundlæggende spørgsmål om dig selv, din indkomst og pant ejendom. Derefter indhentes en kopi af din kredit rapport elektronisk. Du vil blive spurgt, hvilke af dine lån er relateret til den ejendom, der pantsættes. Der vil også være en elektronisk vurdering af dit hjem værdi. Når online-virksomheden gennemgår alle dine finansielle data, er det bare et spørgsmål om sekunder eller minutter, indtil de godkender eller afviser dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.