5 spørgsmål til at spørge om din næste møde

Hver møde giver lejlighed til at lære vigtige ting om de mennesker, der deltager i. Her er hvad man skal holde øje med:
Er det planlagt?
Effektive ledere begynder altid med klart definerede mål og derefter udarbejde planer for at nå dem. De har modet til at angive en retning og derefter foretage ændringer, efterhånden som nye oplysninger fremkommer. De kommunikerer med oprigtighed at vide, at folk udfører på deres bedste, når de ved hvad der forventes. Således den person, der indkaldte til dette møde forberede en dagsorden? Fordeltes dagsordenen inden mødet? Dagsordenen fortalte dig alt det, du havde brug for at vide for at arbejde effektivt i mødet? Hvis ja, tjener dette som en positiv betegnelse for effektiv ledelse planlægning.
Er det effektivt?
Et møde er det kulminerende skridt i en større proces. Det begynder ved at opstille mål og udarbejde en dagsorden. Så formanden bør have kontaktet centrale deltagere for at informere dem om deres roller i mødet, fortalte alle, hvordan man forberede sig til mødet, og advaret folk, der kan blive bedt om at acceptere ansvaret for handlingspunkter. Alt dette arbejde før mødet forsikrer, at mødet videre gnidningsløst, effektivt og effektivt. Så hvordan er mødet vil? Er der bevis for denne sans for detaljer?
Er det logisk?
Være opmærksom på hvad folk siger under et møde. Deres idéer bidrage mod at nå målene? i så fald viser dette, at de arbejder som en del af et team til at finde løsninger. Deres ideer bygge på hvad andre bare sagt? Hvis ja, dette viser, at de opmærksomme på dialogen. Deres ideer vise originalitet, kreativitet og viden? Hvis ja, viser det de arbejder hårdt på at tilføre værdi. Effektive ledere besidder stærk analytisk tænkning færdigheder.
Er det nyttigt?
Evaluering af kommentarer og opførsel under et møde. Deltagerne arbejder til at understøtte hinanden? Mennesker bidrager til den sikkert miljø, der er afgørende for åben kreativ tænkning? Folk tilføjer værdifulde bidrag (i stedet for historier eller vittigheder, at aflede alle)? Bemærk, at kroniske uproduktiv adfærd forråder enten frygt, mangel på effektiv arbejde færdigheder eller misforståede forventninger. Mennesker, der klarer sig dårligt i møder skal muligvis konstruktive coaching.
Det kontrolleres?
Lederskab omfatter mere end at se folk taler. Således observere dynamikken i møde-processen. Formanden fører alle gennem metodisk fremgangsmåde, der tager dem til et resultat? Er mødet gennemføres på en sådan måde, at deltagerne føler, at det er en retfærdig proces? Formanden er at hjælpe andre udføre på deres bedste, så gruppen kan producere en fremragende resultat?
En person, der excellerer i ovennævnte områder bør overvejes til lederstillinger. Dette forklarer, hvorfor de fleste ledere overveje en persons evne til at føre møder, når du vælger fremtidige ledere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.