En ny tilgang til hævningen af webstedet

Jeg har en dårlig vane med at designe store hjemmesider og derefter lade dem skrubbe på grund af manglende forfremmelse. Det er ikke at jeg ved ikke, hvordan man kan fremme et websted, jeg kan bare ikke lide gør det. Jeg ville hellere arbejde på min næste site end tage sig tid til at fremme et eksisterende budget.
Jeg tror ikke, jeg er alene i dette. Der er masser af websteder, der lover at gøre salgsfremstød for dig, så de skal rettet mod folk som mig. Men de fleste af disse sites tage en stor gebyr til at gøre en form for kampagne, og vi kender alle mangfoldighed er nøglen til at nå et bredt publikum.
Men jeg tror også, der er folk derude lige modsat. Folk, der elsker at fremme, hader men den daglige trummerum af indholdsproduktion. Selvfølgelig, et partnerskab kaldes for– men matchende op bygherrer med initiativtagerne synes en skræmmende opgave.
I ethvert partnerskab er der spørgsmål om tillid, kompensation, ansvar og forventninger. Arbejder sådan et forhold over internettet gør det endnu sværere. Jeg vil være den første til at indrømme, at der ikke er nogen perfekt løsning, men jeg tror jeg har fundet en meget god tilgang, som overvinder de fleste problemer forbundet med partner relationer.
Jeg planlægger at bruge Google Adsense til at belønne min fremme partner–Lad os se hvordan det virker:
Google Adsense-programmet
Google kan webmastere tjene penge ved at placere annoncer på deres websteder. Google afgifter annoncører, kampe annoncer med indholdet på siden annoncen vises på, og betaler webmasteren for hvert klik annoncen modtager. Naturligvis, de opkræver annoncører mere end de betaler webmastere, så Google gør en fortjeneste, webmaster tjener penge og annoncørerne får målrettet trafik – en win-win-win situation.
Partneraftale
Så jeg har en ny hjemmeside, som jeg synes udfylder en niche og giver en service eller et produkt. Jeg har brug for nogen til at fremme dette websted for mig, fordi jeg er bare ikke god til at gøre ting jeg ikke nyder.
Jeg tilbyder min nye partner plads på denne hjemmeside til at placere en Adsense annonce–med partnerens Adsense kontonummer.
Dette løser flere problemer på én gang. Det koster ikke mig noget out-of-pocket (Google betaler dem!) Kompensation er direkte bundet til resultater–flere besøgende på webstedet (objektet kampagne) flere klik de får på Adsense-annoncer, jo mere partneren tjener.
Partneren er stærkt motiverede til at gøre et godt stykke arbejde, jo bedre de gør jo mere de tjener. Jeg får trafik til min nye hjemmeside (selvfølgelig det er til at stole på noget andet end annoncer for indtægter) på bekostning af Tjekkiet reklameindtægter.
Partneren behøver ikke at bekymre dig om ikke at blive betalt, Google betaler ham, ikke mig. Jeg behøver at bekymre sig om partner ikke gør en rimelig andel af arbejdet med at fremme–ingen kampagne, ingen indtjening, men ingen straf enten. Så har vores aftale til at omfatte en mulighed for opsigelse for misligholdelse.
Men ydeevne kan måles, og en acceptabel enige om fra starten. Trafik er ikke en god foranstaltning, idet et click-bot kan sættes op til at generere ubrugelig trafik. Men salg, medlemskaber eller andre kriterier kan være passende, afhængig af arten af webstedet.
Jeg tjekkede med Google og det er ikke i strid med deres Adsense-vilkår for anvendelse politik – så længe annoncer fra to forskellige konti ikke vises på den samme side, (som fører til Dobbeltvisning, og er imod politikken) jeg kan endda have min egen Adsense annoncer andre steder på sit e.
Så aftalen med partneren kan angive vises sine annoncer kun på bestemte sider på webstedet. Så længe de forventede indtægter er tilstrækkelige til at kompensere for indsatsen, vinder alle.
Der er masser af varianter på denne idé, der kan blive retsforfulgt, afhængigt af omstændighederne. Bare være omhyggelig med at overholde Adsense vilkårene i serviceaftalen, være fair over for alle parter og være kreativ.
(c) 2005 af Andrew J. Morris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.